Recreanten

Spelerslijst Recreanten AWC:  2018-2019
(zaterdag)Peter Aalbers
Ivan Giesbers
Kees  Giezen
Frank de Haan
Martien van den Hoogen
Ton Janssen
Theo Pouwels
Mac Reuvers
Marcel Stuart
Lukas Tjan
Jo van den Tillaart
Erik Verkooyen
Tonny Verwaayen
Fred Willems
Kasper Wiske

 

 

 

 

 

Even voorstellen…

Sinds dit seizoen is er een nieuw team actief op de velden van AWC.

De zondag recreanten.

Het team is ontstaan uit een aantal spelers die al een dagje ouder zijn en daardoor niet meer elke week 'volle bak’ konden geven tegen de tegenstanders die gemiddeld 20 jaar jonger zijn.

Toch wordt het spelletje te leuk gevonden om de voetbalschoenen helemaal aan de wilgen te hangen. Zo is het idee ontstaan om eens per 2 weken recreatief te gaan voetballen. 

Dit idee is besproken met het bestuur van AWC en heel positief ontvangen. Toen is er begonnen met het samenstellen van het team. Er bleken toch aardig wat lotgenoten die door blessures of leeftijd geen KNVB competitie meer willen of kunnen spelen.

Jongens die nog maar net gestopt zijn maar ook jongens die al 20 jaar niet meer gespeeld hebben. Dit seizoen hebben we kunnen starten met 22 enthousiaste spelers. De ervaringen tot nu toe zijn geweldig! Iedereen vindt het heerlijk om lekker een uurtje fanatiek te ballen op de zondagmorgen van 10.45 tot 11.45. Gewoon altijd ’thuis’, geen frustraties over blessures of tegenstanders, niet meer elke week dus voldoende tijd voor andere (gezins-)zaken, maar vooral een hoop lol en gezelligheid! En uiteraard na afloop een lekker biertje in de kantine :-)

We hopen dat de zondag-recreanten in de toekomst niet meer weg te denken zijn bij AWC!