Verslagen

23-11-2017

Spannende oefenwedstrijd J011-3 bij VVV-Venlo


Op donderdagavond 23 november jl. traden wij aan tegen J010-1 van VVV-Venlo voor een oefenwedstrijd. Een potje waar we allang naar uitgekeken hadden.
Eindelijk was het dan zo ver. Met 4 volle auto's gingen we richting Venlo. Nadat we de auto's hadden geparkeerd voor Seacon Stadion De Koel hebben we ons omgekleed op de trainings-accommodatie van VVV.
Even warming-up, inspelen en lekker afwerken op doel. Wij waren er klaar voor! We speelden 4 x 15 minuten 7 tegen 7.  Het eerste kwartier werden we aardig onderste boven bespeeld door een sterke tegenstander: technisch vaardig, snel, sterk en zeer gedreven. Met 1-0 kwamen we na 15 minuten nog goed weg. VVV had 5 keer het aluminium geraakt. Vanaf het 2e kwartier gooiden we de schroom van ons en werd er uit een ander vaatje getapt. Er werd veel strijd geleverd en door iedereen keihard gewerkt. Dat resulteerde al gauw in een verdiende 1-1 waarna VVV telkens weer met 1 doelpunt voor kwam. Maar elk keer slaagden wij erin de stand weer gelijk te trekken door veel inzet en energie in de strijd te gooien.
Uiteindelijk stond er 3-3 op het scorebord en voelde deze remise voor ons als een overwinning. Wij, spelers, ouders en kader, hebben allemaal enorm genoten van deze heerlijke oefenwedstrijd met alles erop en eraan. Met als rode draad een AWC-team dat voor elke meter geknokt heeft en tot de laatste minuut alles gegeven heeft. Jongens, wij zijn trots op jullie! Een formidabele teamprestatie!