VERSLAGEN JO11-2

Pupil van de week! 

Op zondag 11 mei j.l. was David Bicentini de pupil van de week tijdens de wedstrijd van het eerste elftal tegen DVV. David (de zoon van Remko Bicentini), is 10 jaar en is woonachtig in Wijchen en zit in groep 7 van basisschool "De Trinoom". Hij heeft voorafgaande aan de wedstrijd tegen DVV de voorbereidingen mogen meemaken, zoals de voorbespreking, de warming-up en hij heeft de wedstrijd vanuit de dug-out kunnen volgen.

David is al ruim 5 jaar lid van AWC en speelt in de E2, waar hij de spits is. Hij probeert uiteraard in de voetsporen van zijn vader te treden die hij ook als aardigste persoon betiteld.

Hij heeft bijzonder goede herinneringen aan het kampioenschap dat hij behaalde met de F10.

Zijn favoriete club is FC Twente en zijn favoriete speler is Tadic van dat team.

Naast het voetbal bij de E2 speelt hij ook nog hockey

David heeft samen met alle toeschouwers die dag AWC met 5-1 zien winnen van DVV (door Vriendschap Verbonden) uit Duiven. Boy Visser was die zondag de beste speler volgens hem.

In de rust heeft hij op het hoofdveld kunnen voetballen en na afloop van de wedstrijd kreeg hij een bal en een vaantje van AWC en vond het allemaal erg leuk!!


 

Jan Duits (11 jaar) uit Wijchen, was de pupil van de week tijdens de wedstrijd van het eerste van AWC tegen Rigtersbleek. Hij heeft de voorbereiding op de wedstrijd mee mogen maken, heeft de aftrap verricht en heeft de wedstrijd gevolgd vanuit de dug-out van AWC.

Jan zit in groep 7 van "De Buizerd" en is sinds zeven maanden lid van AWC. Hij speelt rechts voor in het team van de E2. Jan is sportief aangelegd omdat hij naast voetbal ook handbal als hobby heeft.

Zijn favoriete voetbalclub is de Nijmeegse Eendracht Combinatie (NEC) en hij vindt Ronaldo toch wel een heel goede speler en die is dan ook zijn favoriet.

Hij heeft genoten van de wedstrijd die door AWC met 3-2 werd gewonnen. Jorrit Giesbers was volgens hem de beste speler.

Na de wedstrijd heeft hij in de bestuurskamer een bal en een vaantje van AWC ontvangen, waarbij hij aangaf dat hij het een leuke middag vond.