VERSLAGEN JO17-4

05-09-2015:

Slecht nieuws voor de B4 rond de eerste wedstrijd…


Op zaterdag 29 augustus kwam de nieuwe B4 voor het eerst de wei in voor een serieuze pot voetbal, en wel tegen Ewijk. Het was de eerste van 3 bekerwedstrijden.

Nog nauwelijks bekomen van het vervelende nieuws dat onze aanvaller Jeffrey ons gaat verlaten, konden we dus vol aan de bak. De eerste wedstrijd werd voor Jeffrey dus zijn afscheidswedstrijd en dat vinden we allemaal heel erg jammer.

In de eerste helft speelden we wat onwennig en waren we zoekende. We moesten dan ook twee tegentreffers incasseren, door slordigheden. Bij vlagen lieten we echter aardig voetbal zien en dat leverde vóór de pauze ook twee treffers op, zodat het 2-2 stond bij rust. Gevoelsmatig kon het nog alle kanten op. In die eerste helft werden we echter geconfronteerd met een uiterst vervelende blessure voor Thom die, naar later bleek, enkele scheurtjes heeft opgelopen in de hamstring en zodoende minimaal 2 maanden uit de running is….. Wat een pech!

In de tweede helft ging het gelukkig wél uitstekend lopen en gaven we Ewijk geen schijn van kans meer. Zij kwamen er niet meer aan te pas en bij ons ging het steeds beter lopen. We tikten ze compleet dol en liepen fluitend uit naar maar liefst 7-2!
Goal die er absoluut uit sprong was de 4-2, waarbij Boyd als centrale middenvelder de bal vrijmaakte en strak bij spits Kevin van Voorst inde voeten schoof. Die draaide met zijn linker been schitterend weg bij zijn tegenstander en werkte beheerst met rechts af door de bal langs de keeper te schuiven. Een formidabele goal!

Onbetwiste man of the match was vandaag Kevin van Voorst. Op een prima nummer twee kwam onze sterke aanwinst Lars de Haan en op een derde plaats Thom.

Enkele dagen na de wedstrijd werd bekend dat onze aanvoerder Tijmen met een ongelukje op de fiets zijn arm gebroken heeft en dus ook voorlopig niet mee kan doen.
Het seizoen begint dus met 3 ‘tikken’ die de ploeg te verwerken krijgt. Het vertrek van Jeffrey en de blessures van Thom en Tijmen. We wensen Jeffrey veel succes met zijn nieuwe baantje en Thom en Tijmen beterschap!

Marcel