Scheidsrechters

05-10-2018

Week van de Scheidsrechter


In de week van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat.

Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! 

Na de wedstrijd een extra bedankje kan dus geen kwaad!


26-11-2017

Scheidsrechter

s.v. AWC heeft onlangs weer met succes 16 nieuwe jeugdscheidsrechters (ook wel spelbegeleiders) opgeleid die de komende tijd zich zullen gaan inzetten om de wedstrijden bij de jeugd goed te laten verlopen.
Bart Schraven   Jake den Duijn   Jelle Hoogeveen   Joep Jansen
 
 


Joep Steeg   Juul Cornelissen   Kalle Boelens   Lewi AquariusMick Janssen   Milan Pennings   Niels Ruiter   Owen Hermsen

Rens Klabbers   Rik van Doorn   Sem Toonen   Stan van der Horst


27-07-2017

Hieronder treffen jullie enkele bestanden aan betreffende de aangekondigde wijzigingen van de spelregels met ingang van het komend seizoen.

De wijzigingen hebben ook betrekking op de groep voetballertjes onder de 8 en onder de 9.

De onderstaande informatie is niet alleen nuttig voor scheidsrechters, spelers en de nieuwe spelbegeleider, maar ook goede informatie voor ouders en begeleiding van de diverse teams.

De bestanden komen in de meeste gevallen eerst in je downloadbestanden en worden daarna geopend.

Succes

6 tegen 6 bij 09 groep-1.pdf

spelregels 2017-2018.pdf

spelregelwijzigingen 2017-2018.pdf

vragen en antwoorden spelregels.pdf