Scheidsrechters


26-11-2017

Scheidsrechter

s.v. AWC heeft onlangs weer met succes 16 nieuwe jeugdscheidsrechters (ook wel spelbegeleiders) opgeleid die de komende tijd zich zullen gaan inzetten om de wedstrijden bij de jeugd goed te laten verlopen.
Bart Schraven   Jake den Duijn   Jelle Hoogeveen   Joep Jansen
 
 


Joep Steeg   Juul Cornelissen   Kalle Boelens   Lewi AquariusMick Janssen   Milan Pennings   Niels Ruiter   Owen Hermsen

Rens Klabbers   Rik van Doorn   Sem Toonen   Stan van der Horst


Pupillenscheidsrechter!

Begin van het vorig seizoen zijn bij AWC de eerste pupillenscheidsrechters met veel succes opgeleid! Met veel enthousiasme worden zij 1,2,3 of 4x per maand ingezet om te fluiten. De hoeveelheid te fluiten wedstrijden geven de scheidsrechters zelf aan. Er wordt een indeling gemaakt, waarbij gekeken wordt dat de eigen te spelen wedstrijden niet samenvallen met de te fluiten wedstrijden. 

We beschikken thans over een enthousiaste groep jonge scheidsrechters en hij lijkt me goed om deze aan jullie voor te stellen. Ze staan er niet alleen voor en worden achter de schermen begeleid door een groep (ook enthousiaste) personen die fungeren als back-up. Ook zij worden hier aan de overige leden voorgesteld.


 
 Etienne Rutten    Guido Koolen    Jarno van Hout

Joost Smit   Kevin Hummeling    Luc Ruiter


 

Lucas Schipperheijn   Nick Graveth    Sander Roeleven
 
Wout Gerrits   Dylan Bovenkamp    

Begeleiding en

back-up

 


    Rebecca Steeg   Andre Versteeg

    Nick Ruiter    Gertjan Weel


27-07-2017

Hieronder treffen jullie enkele bestanden aan betreffende de aangekondigde wijzigingen van de spelregels met ingang van het komend seizoen.

De wijzigingen hebben ook betrekking op de groep voetballertjes onder de 8 en onder de 9.

De onderstaande informatie is niet alleen nuttig voor scheidsrechters, spelers en de nieuwe spelbegeleider, maar ook goede informatie voor ouders en begeleiding van de diverse teams.

De bestanden komen in de meeste gevallen eerst in je downloadbestanden en worden daarna geopend.

Succes

6 tegen 6 bij 09 groep-1.pdf

spelregels 2017-2018.pdf

spelregelwijzigingen 2017-2018.pdf

vragen en antwoorden spelregels.pdf