Trainers

13-08-2017:

s.v. AWC Wijchen zoekt leider en grensrechter voor 2e seniorenteam (AWC2)

Het 2e seniorenteam van AWC speelt in de reserve hoofdklasse A (A-cat) en is een belangrijk opleidingsteam voor AWC1.
s.v. A.W.C. Wijchen is nog op zoek naar een leider en een grensrechter voor dit belangrijke team voor s.v. A.W.C. Wijchen.
Trainer blijft Alex Koutsocheras die dit opleidingsteam al jaren onder zijn hoede heeft.

Wil jij s.v. A.W.C. Wijchen meehelpen om de ambitie te realiseren om weer de grootste familieclub van Wijchen te worden waarbij iedereen samenwerkt om beter te worden meld je dan bij Guus van Schijndel (06-53182561 of voetbalzaken@awcwijchen.nl) of Mark Toonen (06-22999098 of toonenmp@xs4all.nl)

15-01-2017:

Update trainerscarousel


Nadat duidelijk is geworden dat Remko s.v. AWC gaat verlaten aan het eind van het seizoen en wordt vervangen door Camiel Jager kunnen we nu melden dat de huidige trainers van AWC-2 (O23 talententeam), AWC 3 en JO19-1 volgend seizoen bij AWC blijven.
Alex Koutsocheras blijft de trainer/coach van AWC-2 en verantwoordelijk voor de coördinatie, training en coaching van het talententeam O23. In deze rol is Alex een belangrijke schakel in de ambitie van s.v. AWC om met hoofdzakelijk eigen opgeleide spelers in de 1ste klasse te voetballen.

Alfred Verwaaijen blijft de trainer/coach van AWC3 en gaat proberen de cursus UEFA-C te volgen omdat hij ambities heeft om hogerop te komen als trainer.

Bjorn van de Groes blijft de trainer/coach van AWC JO19-1, alsmede technisch coördinator van de bovenbouw. Hij wil dit jaar en volgend jaar kampioen worden en na volgend jaar de cursus UEFA-A gaan doen omdat ook hij ambities als trainer/coach. 

12-01-2017:

JEUGDTRAINER GEZOCHT.

Wij zoeken met spoed een trainer/coach voor team JO17.2.
De huidige trainer is per eind Januari helaas niet meer in staat dit talentvol team dat nog meedoet voor de titel te trainen en te coachen op zaterdag.
Mocht je interesse hebben of weet je wellicht iemand voor wie dit een leuke uitdaging is voor het komende half jaar, neem dan kontakt op met Guus van Schijndel, bestuurslid voetbalzaken s.v. A.W.C. Wijchen. Tel.: 06-53182561; email: voetbalzaken@awcwijchen.nl


08-01-2017:

Nieuwe trainer s.v. AWC

Camiel Jager is komend seizoen de nieuwe trainer van s.v. A.W.C. Wijchen. Camiel (44) is geboren in Renkum maar al jaren woonachtig in Groesbeek, komt over van Groesbeekse Boys waar hij na 2 seizoenen vertrekt en zijn ambitie is om op een hoger niveau actief te zijn. Hij heeft eerder bij Bennekom, Germania, De Treffers en Groesbeekse Boys gewerkt zowel als hoofdtrainer als jeugdtrainer. 
s.v. A.W.C. is ervan overtuigd dat hij een trainer is die past bij het nieuwe voetbaltechnische beleid. Camiel is een ervaren trainer die verder kijkt dan het eerste elftal en heeft bewezen eigen jeugd in te passen in de selectie. Camiel is een prettige persoonlijkheid die ook oog heeft voor supporters en sponsoren, allemaal kernwaarden die s.v. A.W.C. onlangs in het nieuwe voetbalplan3.0 heeft vastgelegd. 
27-12-2016:

Remko Bicentini verlaat s.v. A.W.C. Wijchen

 
Na vijf seizoenen nemen trainer Remko Bicentini en s.v. A.W.C. Wijchen aan het einde van het lopende seizoen afscheid van elkaar. Tijdens deze periode van samenwerking heeft AWC1 prima seizoenen gekend en heeft Remko bijgedragen aan de ontwikkeling en inbreng van jeugdige talenten. Ook heeft hij een bijdrage geleverd aan de positieve uitstraling van onze vereniging. Op de afgelopen periode kijken we dan ook met grote tevredenheid en plezier terug.
15-09-2016:

AWC, dat zijn we allemaal !


AWC is, net als alle amateurvoetbalclubs in Nederland, een club die drijft op vrijwilligers. Of het nu gaat om bestuursleden, leiders en trainers van jeugdteams, medewerkers in het clubhuis of mensen die de accommodatie onderhouden, iedereen draagt zijn of haar steentje bij. Vrijwilligers maken AWC !  
Door deze vrijwilligers (en geen betaalde trainers voor alle teams) is voetbal laagdrempelig en kan de contributie laag worden gehouden. Wij willen namelijk niet dat kinderen waarvan ouders de contributie niet kunnen betalen niet zouden kunnen voetballen. Wist U overigens dat de contributiebijdrage van spelers en speelsters onder 13 jaar (pupillen) bij AWC ongeveer €1,61 per activiteit bedraagt ? Dit is dan alleen nog maar berekend op basis van gemiddeld 1 training en een wedstrijd per week. Als er meer getraind wordt is de bijdrage per activiteit dus nog veel lager en ik tel gemakshalve toernooien, oefenwedstrijden, andere activiteiten zoals bijv. Sinterklaas, en straks activiteiten van de Voetbal Academie nog niet eens mee. 
AWC wil deze laagdrempeligheid graag in stand houden. Ik ben van  mening dat ouders van kinderen een morele verplichting hebben om de club te helpen daar waar zij dat kunnen. AWC verplicht dat (nog) niet. Dit alles om hun kind een fijne en betaalbare sportmogelijkheid te bieden. Ik begrijp dat dit voor de ene ouder moeilijker is dan voor de andere maar als we allemaal ons steentje bijdragen, op welke manier dan ook, dan kunnen ouders nog meer genieten van hun zonen en dochters. 
Door de groei in met name de onderbouw worstelt AWC momenteel met een tekort aan trainers in deze maar ook in andere leeftijdscategorieën. Dit wil AWC uiteraard graag zo snel mogelijk oplossen. Dit is ook precies de reden waarom AWC start met de s.v. A.W.C. Technisol Voetbal Academie. Door middel van sponsoren en vrienden van de Voetbal Academie worden extra activiteiten aangeboden voor kinderen om nog beter te leren voetballen. Wat echter nog belangrijker is, is dat AWC ouders die een uurtje (of 2) in de week een training willen verzorgen voor het team van hun zoon of dochter, gaat begeleiden. 
AWC biedt oefenstof, begeleiding en een mooi trainingspak en coachjas aan en hoopt dat hierdoor ouders deze mooie taak gaan oppakken want het is nog eens hartstikke leuk ook! 
Maak uw interesse kenbaar aan bestuurslid voetbal (Technische) zaken Guus van Schijndel (06-53182561) en laat zien dat u uw steentje bij wilt dragen aan deze mooie club. 
Vraag niet wat AWC kan doen voor u maar geef aan wat U kunt doen voor AWC, de club waar u kind graag komt.
AWC, dat zijn we allemaal ! 

Piet Hubers
Manager Voetbal (a.i.) sv A.W.C

 

12-09-2016:

AWC met spoed op zoek naar trainers:

AWC  is een vereniging waarbij naast de sportieve prestatie het verenigingsleven een belangrijke plaats inneemt. De jeugdafdeling van AWC maakt de laatste jaren ‘van onderaf’ een forse groei door. Voor een aantal teams is het ons nog niet gelukt geschikte trainers te vinden. Dit betreft zowel selectie- als recreatieve jeugdteams.
Wij zoeken gedreven en enthousiaste trainers voor de selectieteams.  De selectie van ons 1e, 2e elftal en 3e elftal bestaat grotendeels uit eigen jeugd en wij zijn opzoek naar trainers met een duidelijke visie, die spelers weet te motiveren en hun kwaliteiten te ontwikkelen en jeugdspelers klaar te stomen voor de senioren (met name het 1e elftal).
Voor de recreatieve teams zoeken we enthousiaste beginnende trainers die willen kijken of het trainersvak iets voor hun is. De s.v.. A.W.C. Technisol Voetbal Academie die binnenkort van start zal gaan zal extra leermogelijkheden gaan beiden voor beginnende trainers.
Wij zoeken nog trainers voor de volgende selectieteams:
•         VR1
•         JO17.2 (B2)
•         JO15.2 (C2)
•         JO13.2 (D2)
•         JO11.3 (E3)
En de volgende recreatieve teams:
•         JO11.8 (E8)
•         JO9.5   (F5)
Heeft u interesse of wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met:
s.v. A.W.C. Wijchen
Guus van Schijndel (voorzitter Technisch Commissie), Tel: 06-53182561


05-07-2016:

s.v. AWC Wijchen is op zoek naar een ambitieuze trainer/coach voor het team AWC E3 (O11 3). Dit zijn voornamelijk de beste 1e jaars E-pupillen die overkomen uit de F-pupillen. Ervaring in het trainen met talentvolle pupillen is een pre. s.v. AWC Wijchen biedt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen de club of KNVB binnen het nieuwe, ambitieuze voetbalplan3.0 en de s.v. AWC TECHNISOL Voetbal Academie2.0.
Als je interesse hebt kun je contact opnemen met Guus van Schijndel (06-53182561), bestuurslid voetbalzaken of een email sturen naar voetbalzaken@awcwijchen.nl.


08-06-2016:

Remko Bicentini assistent-bondscoach van Patrick kluivert is een stap dichter bij de 3e ronde in de CaribbeanCup. Met maar liefst 5-2 werd het nationale elftal van Gyuana weer naar huis gestuurd.
Grote man in deze wedstrijd was de bij Fc Oss spelende Felitiano Zschusschen met 3 doelpunten.

Bondscoach Kluivert had opnieuw gekozen voor het 1:3:5:2 systeem. “Hij wilde met die tactiek een mannetje meer creëren op het middenveld tegen de Guyanezen die zich naar goed Brits gebruik bedienden van een 1:4:4:2 concept, en dat lukte uitstekend” aldus Bicentini.

Hierdoor kreeg Kemie Augustien op het middenveld de avond van zijn leven, met twee splijtende passes leidde hij twee doelpunten in. De belangrijke eerste en de nog belangrijkere derde net na de rust. We waren gedurende de gehele wedstrijd heer en meester, alles klopte tegen het sterk aangeschreven Gyuana. ‘’Eindelijk hebben we de kansen eens benut, een pak van mijn hart en de ploeg stond als een huis, daardoor beloonde we onszelf voor het goede spel dat we op de mat legden. Zaterdag 4 juni hebben de mannen van Kluivert en Bicentini tegen de All Stars van Curaçao
(locale nationale elftal) een onderlinge oefenwedstrijd gespeeld, en deze werd ook met maar liefst 7-1 gewonnen.    
“ Een mooie wedstrijd voor het volk van Curacao, ze vinden het prachtig, gillende supporters op de tribune, maar het verschil met de Europese internationals is veel te groot.
Als we 7 juni thuis tegen vs Island een goed resultaat behalen, behoren we misschien wel bij de beste nummer ééns van iedere poule, zodat we in de derde ronde de sterke en grote landen uit de Caribbean zoals, Haiti, Trinidad en Tobego of Jamaica niet kunnen treffen, en het gaat zeker lukken, nu ik de uitslag weet van de gespeelde wedstrijd Guyana vs U.S. Virgin Island afgelopen zaterdag die door Guyana met maar liefst 7-0 werd gewonnen” legt Remko uit.
15-05-2016:

REMKO BICENTINI:
AMBASSADEUR EN COACH sv A.W.C. Wijchen VROUWEN 1


Onderdeel van de nieuwe ambitie, die sv A.W.C. Wijchen heeft verwoord in het nieuwe sv A.W.C Wijchen Voetbalplan3.0, is om het vrouwen  & meisjes voetbal weer op een hoger plan te krijgen. Bij een grote, echte familieclub, die sv A.W.C. Wijchen wil zijn, mogen vrouwen en meisjes natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn daarom verheugd dat Remko Bicentini, naast zijn rol als hoofdtrainer van sv A.W.C. Wijchen, de rol van ambassadeur voor het vrouwen / meisjes voetbal bij sv A.W.C. Wijchen op zich gaat nemen. Als ambassadeur gaat Remko zich inzetten om Wijchen enthousiast te maken voor vrouwen en meisjesvoetbal bij sv A.W.C. Wijchen. Tevens zal Remko het team Vrouwen 1 op woensdag gaan trainen. Hij wordt hierbij geassisteerd door Pierre van de Kolk, grensrechter en elftalleider bij AWC1.
sv A.W.C. Wijchen is nog op zoek naar een trainer, leiders en natuurlijk vrouwen en meisjes die het leuk vinden om sv A.W.C. Wijchen DA1 weer op een hoger nivo te krijgen. Naast het trainen en spelen in een vrouwenteam start sv A.W.C Wijchen tevens met “Voetbalfitness voor vrouwen” hetgeen al dan niet te combineren is met het spelen in een team. Nadere info hierover volgt tzt.
Als je interesse hebt in een van de vacatures kun je kontakt opnemen met Guus van Schijndel, bestuurslid voetbalzaken, mobiel 06-53182561 of stuur een email naar voetbalzaken@awcwijchen.nl
27-01-2016:

Ook Alex verlengt contract met AWC.

Naast Remko Bicentini heeft ook Alex Koutsocheras aangegeven zich nog langer voor AWC te willen blijven inzetten.
Alex blijft de trainer van het 2e elftal en zal daarnaast de rol van “High Potential Trainer” vervullen voor talenten tussen 16 en 23 jaar.

 
Remko Bicentini blijft bij AWC


Remko Bicentini zet de samenwerking met AWC voort en begint in augustus aan het 5e seizoen bij onze vereniging. Wij zijn verheugd met het verlengen van het contract. Er zijn nog voldoende uitdagingen bij AWC, zowel dit seizoen als het seizoen dat gaat komen, waarbij een bestendige plaats in de 1e klasse op zich al een goede doelstelling is.

“AWC is een mooie vereniging met een goede organisatie en waar ik met mijn spelersgroep kan beschikken over professionele staf”; aldus Remko.

Onze voorzitter, Erick Loermans, geeft aan blij te zijn met het feit dat Remko nog een jaar gaat werken aan de groep en aan de doelstellingen van AWC. Hij past, volgens Erick, daarnaast ook goed binnen de cultuur van onze vereniging.

Trainers selectieteams 2015/16


Senioren:  1 Remko Bicentini
  2 Alex Koutsocheras
  3 Alfred Verwaaijen
Dames:
Jeugd: A1
Bjorn van de Groes
  A2
  B1 Erik van Eldijk
  B2  

C1 Niels Jansen
  C2

D1 Vincent Koolen
  D2 Berry Graveth en Wilfred Overdijk
  E1 Wiebe Veltmaat
  E2 Carlijn de Wildt
  E3/E4 Frank Graveth
  F1 Bjorn van de Groes