Trainers

12-08-2018

TRAINERS GEZOCHT:

1. Trainer voor de JO19-2, 
die samen met trainer Lars, dit selectieteam, uitkomend in de eerste klasse, kan en wil begeleiden voor komend seizoen bij de trainingen (op de dinsdag en donderdag) en bij de wedstrijden. 

2. Trainer voor de JO13-2, 
die samen met trainer Jeremy, dit selectieteam, uitkomend in de eerste klasse, kan en wil begeleiden voor komend seizoen bij de trainingen (op de maandag en woensdag) en bij de wedstrijden.

3. Trainer voor de JO9-2, 
die samen met de trainers Rutger en Bjorn, dit selectieteam, uitkomend in de eerste klasse, kan en wil begeleiden voor komend seizoen bij de trainingen (op de maandag en woensdag) en bij de wedstrijden.

4. Trainer voor de JO10-3, 
die dit niet selectieteam, uitkomend in de tweede klasse, kan en wil begeleiden voor komend seizoen bij de trainingen en bij de wedstrijden.

5. Technisch Coördinator voor de JO8 + JO9. 


 

15-03-2018

Trainers geslaagd.


Op 20 december 2017 zijn we met een groot aantal jeugdtrainers gestart met de door KNVB docent Tom Assel gegeven cursus JVTC (Jeugd Voetbal Trainer Coach). Tijdens deze cursusavonden heeft Tom de trainers meegenomen naar de beginselen van het vak (jeugd-)trainer.
De rode draad bij deze cursus was de KNVB-visie, die prima aansluit bij onze AWC-visie, de Groen Witte Weg. Startend met de structuur van voetballen heeft Tom onze jeugdtrainers zowel inhoudelijk als algemeen veel nieuwe inzichten over jeugdvoetbal gegeven. Tijdens de cursus hebben de trainers middels het praktijkgedeelte, waar de medewerking van spelers en ouders groot was, veel nieuwe inzichten gekregen over trainingsinhoud en het lezen wedstrijden. 
Uiteindelijk hebben 13 trainers gisterenavond 14 maart 2018 tijdens de laatste bijeenkomst het certificaat JVTC van de KNVB ontvangen uit handen van docent Tom. 

 Op de foto: Staand, bovenste rij: Frans Paymans (MV), Bob Willems (JO17-2), Tim Giesbers (JO17-5), Sven van Beers (JO15-1), Marc Keijser (JO9-8), Sven Bax (JO11-1), Bryan Klomp (JO13-2), Hanno Cornelissen (JO11-3 en JO13-2), Coen Hermsen (JO17-4),  Tom Assel (docent KNVB).
Zittend, onderste rij: Derk Terbeek (JO9-4), Hans Toonen (JO9-1), Jeroen Pots (JO9-10), Michel Jansen (JO9-2), Roy Kerstens (coördinator JO9).

 Proficiat namens de Technische Commissie en Manager Voetbal Frans Paymans van s.v. AWC Wijchen.


21-12-2017

Camiel Jager verlengt contract bij s.v. A.W.C Wijchen met 2 jaar
 
Deze week heeft AWC overeenstemming bereikt over verlenging van het contract met Camiel Jager voor een periode van 2 jaar. Zowel Camiel Jager, het bestuur als de spelersgroep zijn zeer tevreden over de samenwerking. Camiel past als persoon bij AWC en zijn werkwijze wordt door de selectie als zeer positief ervaren. Er wordt gewerkt vanuit een duidelijke visie die naadloos overeenkomt met  “de Groen Witte Weg”, het voetbalplan van AWC. Het 1e team van AWC bestaat voor het merendeel uit jongens uit de eigen jeugdopleiding, aangevuld met een aantal zeer waardevolle spelers. Daarnaast is de doorstroming vanuit de jeugd dit seizoen weer in een stroomversnelling geraakt, een groot aantal JO19 spelers heeft zijn opwachting reeds gemaakt in het 1e team dit seizoen.