Beleid

23-12-2016:

Zo vlak voor kerst

 
Voetbalplan
Na een aantal maanden de functie van Manager Voetbal tijdelijk te hebben ingevuld bij AWC heb ik afgelopen woensdag, 21-12,  het stokje overgedragen aan Frans Paymans.
2016 was een belangrijk jaar voor AWC.
Nadat in Februari 2016 het voetbalplan werd vastgesteld door het bestuur is er veel in gang gezet.
 
Samenéén
Zoals met alle veranderingsprocessen die vernieuwend zijn gaat dat niet zonder slag of stoot en lukt dat ook niet in een paar maanden. Er zijn echter al veel dingen veranderd bij de club waar het voetbal in elk geval weer centraal staat, want dat is het allerbelangrijkste!
AWC wil een club zijn van en voor iedereen (sameneen) en opereren als CLUB  en niet als een verzameling eilandjes.
Dat lukt al aardig maar we zijn er nog niet !
 
Trainers
Trainers zijn niet alleen belangrijk om het voetballen in de club draaiende te houden maar ook om spelers en teams beter te maken. De start van de sv AWC  Technisol Voetbalacademie is hiervoor van groot belang. Het is verheugend te constateren dat ca. 70 !! vrijwillige trainers (ouders en jongeren) zich hierbij hebben aangesloten en door de  Academie activiteiten een betere trainer worden. Ook de deelname van spelers is fantastisch. Circa  80% van de jeugdleden heeft inmiddels aan de Academieactiviteiten deelgenomen.
Deze inspanningen gaan ongetwijfeld bijdragen aan de prestatiedoelstellingen van AWC en aan het voetbalplezier van zowel trainers als spelers.
 
AWC jeugd
We willen graag dat zoveel mogelijk spelers uit de AWC jeugdopleiding zich manifesteren in de seniorenselecties. Het is goed om te constateren dat in dit seizoen al enkele onder 18 en onder 19 spelers speelminuten hebben gemaakt in AWC 1, 2 en 3.
 
Groen Witte Hart
Belangrijk in al deze processen, zonder alle andere kaderleden hiermee te kort te doen, is het zogenaamde Groen Witte Hart.  Onder aanvoering van de Manager Voetbal sturen de Technisch Coördinatoren van de Senioren, Bovenbouw,Middenbouw en Onderbouw het voetballen aan en stemmen zij alles met elkaar af om de clubvisie te bewaken. Zij adviseren de Technische Commissie van AWC over alle Voetbalzaken. Zo wordt een eenduidig Voetbalbeleid uitgedragen in de club.
 
Toekomst
Zoals gezegd, AWC is aardig op weg maar er gaat nog veel gebeuren. De Groen Witte Weg wordt nader uitgewerkt, In het voorjaar 2017 gaan we in de Voetbalacademie starten met Voetbalfitness voor vrouwen, we gaan kampioenen huldigen en alle teams blijven minimaal op het huidige niveau acteren !
Ik wens iedereen hiermee veel succes.
 
Een vrolijk kerstfeest en een gezond en sportief 2017 !
Piet Hubers


Voetbalplan 3.0 kompleet.

Lees hier het gehele vastgestelde plan en kijk welke vacatures wij voor de realisatie van dat nodig hebben.

s v AWC Voetbalplan3.0 April 2016.pdf

Vacatures AWC Voetbalplan3.0 Juni 2016.docx


 

De club » Commissies » Technische zaken » VoetbalTechnisch BeleidsPlan

VoetbalTechnisch BeleidsPlan

Het Voetbal Technisch BeleidsPlan(VTBP) is samengesteld door de technische commissie van sv A.W.C. in mei 2001 en verder ontwikkeld in oktober 2001 en aldus na goedkeuring van het algemeen bestuur geïmplementeerd in de seniorenafdeling en jeugdafdeling van deze vereniging per seizoen 2003-2004. Deze versie is in oktober 2008 en april 2009 door de Technische Commissie geoptimaliseerd en thans weer beschikbaar.
 

Zie:sv AWC VTBP Sept 2015.pdf