Pupil van de week

02-04-2017:

Maciek Sobolewski de "Pupil van de Week".

Op zondag 2 april mocht Maciek Sobolewski aantreden als Pupil van de Week. AWC speelde die middag een belangrijke wedstrijd tegen Moerse Boys uit Zundert.

Maciek woont in Nijmegen en zit ook in die stad op school. Die school heeft de fraaie naam "De Zonnewende". Hij is een enorme fan van Manchester United en zijn idool is Zlatan Ibrahimovic. 

Maciek is al sinds 2012 lid van AWC en hij komt uit voor de JO11-1.

Zijn favoriete TV-programma is "Wie is de Mol". Mocht hij ooit superkracht krijgen dan wilt hij de kracht van vuur hebben. Zijn doel is om profvoetballer te worden en mocht hij ooit een dagje iemand anders zijn dan wilt hij graag Zlatan zijn.

Hij zag vandaag AWC gelijkspelen tegen Moerse Boys, terwijl ze in feite wel een overwinning hadden verdiend. Het was een spannende wedstrijd. Hij vond de goal van Jaiir Roos erg fraai.

Het vaantje dat hij na afloop kreeg komt in zijn kamer te hangen.


19-03-2017

Kalle Boelens de pupil van de week

Op zondag 19 maart was Kalle Boelens de Pupil van de Week. Hij zag vandaag AWC met 4-1 winnen van NEC.

Kalle woont in sinds kort Wijchen op een steenworp afstand van De Wijchert. Hij zit op de "Trinoom" en volgt het Montessori onderwijs. Hij is een grote fan van Feijenoord en zijn favoriet speler is Eric Botteghin. Hij is sinds 2015 lid van Awc en speelt in het team van de JO11-2. Zijn favoriete TV-programma is "The Night Manager". Mocht hij ooit superkracht bezitten dan zou hij het liefst onzichtbaar willen zijn.

Later wilt hij politieagent worden. Mocht hij een dag iemand anders zijn dan is zijn wens om een dag de president van Amerika te zijn. Door alle fanatieke mensen rond het veld vond hij het een erg leuke middag, vooral omdat AWC de concurrent uit Nijmegen met 4-1 wist te verslaan. Maar het allerleukste was dat hij na de aftrap mocht scoren tegen deze keeper van NEC.

Het vaantje komt aan de muur bij zijn bureau te hangen.


05-03-2017:

Stijn van Beek

Op zondag 5 maart was Stijn van Beek de "Pupil van de Week". Helaas was hij getuige van een door AWC verloren wedstrijd ondanks het goede spel van de groen-witte 11.

Stijn woont in Wijchen (Aalsburg) en zijn school is "De Speelhoeve". Hij is al drie jaar lid van AWC, terwijl zijn favoriete club Ajax is. Lionel Messi is zijn favoriete voetballer. 

Hij vindt "De Brugklas" een erg leuk televisieprogramma. Mocht er superkracht bestaan dan zou hij willen vliegen zonder hulp van machines, helikopters, vliegtuigen of raketten.

Profvoetballer worden is een grote droom van hem en als voorloper van die droom zou hij graag een dagje met Lionel Messe willen zijn, dan krijgt hij het voetballen helemaal goed onder de knie.

Hij zag AWC vandaag verliezen ondanks het goede spel. De kansen werden volgens heb onvoldoende benut.

Hij vond het leuk dat hij vandaag met het 1e elftal mee mocht lopen, de voorbereidingen, doen, warming-up etc. Maar het leukste was de aftrap.

Het vaantje dat hij heeft gekregen komt op zijn kamer te hangen.

Pupil van de Week

Bart Schraven (ja, ja de zoon van) was tijdens de wedstrijd van AWC tegen de Beerse Boys de Pupil van de Week. Bart woont in Wijchen aan de Kasteellaan en is een onmisbare speler van het team JO11-2 van AWC.

Hij zit in groep 7 van de basisschool, "De Viersprong". Zijn favoriete voetbalclubs zijn AWC, waar hij zelf al vier jaar speelt, en Ajax en dat is natuurlijk een schitterende combinatie. Hij heeft twee favoriete spelers en dat zijn Lionel Messi en Hakim Ziyech.

Zijn favoriet televisieprogramma is Fox Sports. Als er een superkracht zou bestaan dan zou hij het liefst fysieke superkracht willen hebben. Later, als hij groot is, dan wilt hij profvoetballer worden en om daar mee te beginnen zou hij nu al een dagje die status willen hebben.

Hij zag vandaag AWC sinds lange tijd weer winnen. Het werd 4-1 tegen de Beerse Boys uit Middelbeers. Superleuke dag gehad zei hij en het allerleukste was dat hij de score voor Awc mocht openen!!

De bal die hij heeft gekregen daar wordt niet mee gevoetbald en het vaantje van AWC komt prominent op zijn kamer te hangen.


04-12-2016:

Pupil van de Week

Rik van Doorn was niet alleen de "Pupil van de Week", maar was ook een van de vele toeschouwers die AWC sinds lange tijd weer eens zag winnen.

Rik is 10 jaar, woont in Wijchen en zit in groep 7 van de basisschool "De Buizerd".

Hij is al 5 jaar lid van AWC en is het slot op de deur (keeper) van de E2.

Bart Schraven vindt hij de aardigste persoon bij AWC en aan het behaalde kampioenschap heeft hij hele goede herinneringen.

Zijn favoriete club is s.v. AWC en Rick Jansen is zijn favoriete voetballer. Hij is niet alleen een fanatieke voetballer (keeper) maar hij is ook met enige regelmaat achter zijn spelcomputer te vinden om te game.

Vandaag zag hij AWC met 2-0 winnen van Marvilde uit Veldhoven. De beste speler speler vandaag was volgens hem Stijn Verharen en naast de twee doelpunten van Gijs de Kleyn was zijn doelpunt na de aftrap ook erg mooi.

Na afloop ontving hij een vaantje van zijn favoriete club en een door alle spelers van het 1e elftal gesigneerde bal. Het was een superleuke middag.


13-11-2016:

Pupil van de Week

Siebe Wolff was tijdens de wedstrijd van AWC tegen Brabantia de Pupil van de Week.

Hij zag een goed spelend AWC die na een aantal verloren wedstrijden dit keer er een gelijkspel uit sleepte.

Siebe is 10 jaar, woont in Wijchen en zit in groep 7 van de "Trinoom".
Hij is al 6 jaar lid van AWC en is linker verdediger van de JO11-1.

De aardigste persoon bij AWC vindt hij Sven van Beers en de leukste herinnering heeft hij aan het moment dat hij fraai in de kruising scoorde tijdens een wedstrijd.
Zijn favoriete club is Atletico Madrid en zijn favoriete speler is Antoine Griezmann.
Naast het voetballen is hij erg gek op gamen.

Hij zag vandaag AWC gelijkspelen tegen Brabantia uit Eindhoven en hij vond Gijs de Kleijn de beste speler die dag.
Hij vond het leuk de aftrap te mogen doen.

Na de wedstrijd kreeg hij een bal en een vaantje en hij vond het allemaal voor herhaling vatbaar!!


 

06-11-2016:

Pupil van de Week

Daan van Mierle was tijdens de wedstrijd van AWC 1 tegen SC 't Zand de Pupil van de Week. Was voor hem mogelijk een bijzonder leuke dag, maar helaas niet voor AWC die deze wedstrijd met 0-3 heeft verloren.

Daan is 9 jaar oud en woont aan de Zwanensingel in Wijchen. Hij zit in groep 6 van de Paulusschool.

Hij is al van jongs af lid van AWC en is thans de keeper van de E1 (JO11-1). De aardigste man van AWC vindt hij Niels Ceelen van de selectie. Hij heeft nog bijzonder goede herinneringen aan het kampioenschap dat hij met de mini f-jes heeft behaald.

Zijn favoriete voetbalclub is NEC en zijn favoriete speler is Ferdi Kadioglu. Naast het voetbal vindt het spelletje spelen op zijn spelcomputer erg leuk. 

Hij zag vandaag AWC met 3-0 verliezen van SC 't Zand uit Tilburg. De beste speler was Rico Timmermans.

Hij vond meedoen met de warming-up erg leuk en dat hij na afloop een bal en een baantje heeft gekregen. Al met al een leuke dag, maar hij vond het wel jammer dat AWC deze wedstrijd heeft verloren.


16-10-2016:

Pupil van de Week


Tijdens de wedstrijd van AWC 1 tegen Nemelaer 1 was Sem Toonen de Pupil van de Week. Sem woont in Wijchen en zit in groep 7 van "De Speelhoeve". Hij is al 5 jaar lid van AWC en speelt in de achterhoede van JO11-1. Zijn vader vindt hij de aardigste persoon van AWC. De leukste herinnering tijdens zijn lidmaatschap van AWC is toch wel het jeugdkamp.

Zijn favoriete club is Ajax en Kasper Dolberg is zijn favoriete speler. Naast voetbal is hij regelmatig achter zijn spelcomputer te vinden om te gamen.

Hij zag die dag AWC 1 verliezen van Nemelaer met 1-4. Nicky van de Groes was voor hem die dag de beste speler van AWC. Ondanks het verlies van het 1e elftal vond hij het erg leuk dat hij scoorde na de aftrap.

Na afloop is Sem met een Vaantje en een gesigneerde bal en met een leuke herinnering van die dag weer naar huis.


02-10-2016:

Deze week was het Siem Sponselee die als "Pupil van de Week" de voorbereiding van het 1e elftal mocht meemaken voor de wedstrijd tegen Goes.

Siem is 10 jaar en woont in de wijk Aalsburg. Hij zit in groep 7 van de "Speelhoeve".

Hij is sinds een jaar lid van AWC en speelt op het middenveld bij de E1 (JO11-1). Hij vindt Marcel Janssen de aardigste persoon van AWC.

Hij heeft nog leuke herinneringen aan het kampioenschap tijdens een toernooi. Zijn favoriete club is Ajax en heeft niet een maar twee favoriete spelers. Dolberg van Ajax en Neijmar.

Naast voetbal is hij vaak achter zijn spelcomputer te vinden.

Hij zag vandaag Goes met 4-0 winnen van AWC. Rico Timmermans was voor hem de beste speler bij AWC die dag. Hij vond het erg leuk dat hij de aftrap mocht doen en dat hij achteraf de enige was die scoorde die dag voor AWC.

Hij ging met een gesigneerde bal en een vaantje weer naar huis en hij vond het een superdag, ondanks het verlies van AWC1.


18-09-2016:

Pupil van de Week.

Jake den Duijn was tijdens de wedstrijd van AWC tegen HVCH uit Heesch de Pupil van de Week.

Jake is 10 jaar en zit in groep 7 van "De Trinoom" Hij woont in de Diemewei in Wijchen. Hij voetbalt al 4 jaar bij AWC en is thans ingedeeld in het team JO11-2 waar hij de scorende spits is. Hij vindt Remko de aardigste persoon van AWC en hij heeft een hele leuke herinnering aan een wedstrijd die met 13-1 werd gewonnen.

Zijn favoriete club is NEC en Ronaldo vindt hij de beste voetballer. Naast voetbal is hij een liefhebber van kickboksen. 
Hij zag AWC vandaag met 2-2 gelijkspelen tegen HVCH uit Heesch. Fren Stevens was volgens hem de beste speler.

Na afloop kreeg hij een gesigneerde bal en een vaantje en hij vond het superleuk.


11-09-2016:

Pupil van de Week

Tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen was Joep Jansen de Pupil van de week. Zoals gebruikelijk mag de pupil van de week de voorbereiding meemaken, het intrappen, warmlopen, bijwonen van de wedstrijdbespreking en als klap op de vuurpijl mag hij de aftrap doen.

Joep is 10 jaar, woont in de Blauwe Hof en zit in groep 7 van De Speelhoeve. Hij is al vijf jaar lid van AWC en speelt nu in het team van JO11-2. Hij speelt centraal op het middenveld.

Zijn vader vindt hij de aardigste persoon van AWC. Zijn leukste herinnering was de tijd bij de mini F-jes. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax.

Hij zag deze speeldag AWC winnen van TOP uit Oss met 3-1. Hij vond het nemen van de aftrap erg leuk en hij kreeg na afloop van de wedstrijd een gesigneerde bal en een vaantje van AWC.


20-03-2016:

Pupil van de Week:

Op zondag 20 maart jl. was Rens Klabbers de Pupil van de Week.

Rens is 10 jaar en voetbalt al bijna 5 jaar bij AWC. Hij is de verdedigende middenvelder van de E1.

Hij woont in Wijchen (De Lingert) en zit in groep 6 van de basisschool "De Trinoom".

Hans vindt hij de aardigste persoon bij AWC en daarnaast is AWC ook nog eens zijn favoriete voetbalclub met Hesdy Suart als favoriete speler.

Naast het voetballen is Rens soms langs de waterkant te vinden waar hij in alles rust geniet van het vissen.

Rens mocht deze dag met het 1e elftal de voorbereidingen meemaken en dat begon met het eten van een broodje en soep. Daarna was het met enkele spelers van het 1e intrappen, warmlopen en de bespreking voorafgaande aan de wedstrijd meemaken.

Hij mocht de aftrap verrichten en scoorde behendig een fraai doelpunt.

Hij zag die dag AWC met 3-0 winnen van WSV uit Apeldoorn en vond dat Davey van Verseveld de beste speler.

Na afloop kreeg hij een vaantje en een bal met alle handtekeningen van de spelers van het 1e elftal en hij vond het een leuke dag. Zijn wens is om later ok in het 1e van AWC te mogen spelen. We zullen je blijven volgen Rens!


06-03-2016:

Pupil van de Week

Tijdens de (gewonnen) wedstrijd van AWC tegen het hoger geplaatst Tubantia was Lars van Bergen de Pupil van de Week. Lars is 10 jaar, woont in het prachtige Wijchen (wijk "De Flier") en zit in groep 6 van de basisschool "De Trinoom".

Hij is al 4 jaar lid van AWC en is de rechter verdediger van de E4. Meindert Pennings vindt hij de aardigste persoon van s.v. AWC. Hij heeft  nog steeds leuke herinneringen aan de tijd dat hij bij de mini F-jes speelde.

Zijn favoriete voetbalclub is PSV en van die club is Luuk de Jong zijn favoriete speler. Naast het voetballen speelt hij graag buiten en als het wat minder weer is gaat hij graag gamen.

Hij zag een fraaie wedstrijd van AWC tegen Tubantia die AWC met 1-0 won door een doelpunt van Laurens Loenen en Davey van Versseveld vond hij de beste speler.

Na afloop kreeg hij een vaantje van Awc en een door alle spelers van het 1e gesigneerde bal.

Was een erg leuke middag.


14-02-2016:

Pupil van de Week

Op zondag 14 februari was Lars Straten de pupil van de Week.
Lars is 10 jaar, woont in Wijchen en zit in groep 7 van de "Trinoom". Hij al bijna 5 jaar lid van AWC en hij is dit seizoen de middenvelder van de E1, Niels vindt hij de aardigste persoon bij AWC.
Kampioen worden is altijd leuk en dat heeft Lars ook een keer mogen meemaken met zijn vorige team.
Barcelona is zijn favoriete club en daar speelt Messi die zijn favoriete speler is.

Naast voetballen heeft hij tekenen als hobby. Lars zag vandaag AWC met 2-1 verliezen van NEC uit Nijmegen en dat was jammer want AWC was niet echt de mindere ploeg. Hesdey Suart vond hij de beste speler die dag. Hij heeft de voorbereidingen mee mogen maken, zoals de bespreking, de opstelling en de warming-up en hij mocht de aftrap doen ,maar de wedstrijd vanuit de dag-out bekijken was toch wel het leukst.
Na afloop van de wedstrijd kreeg hij een bal en een vaantje, waarbij hij aangaf het een leuke dag was.


 


24-01-2016:

Pupil van de Week

Tijdens de (helaas verloren) wedstrijd thuis tegen plaatsgenoot Woezik was Tijn Koopsen de Pupil van de Week.

Tijn was niet zomaar gekozen als Pupil van de Week, hij was ook nog eens de beste verkoper tijdens de "Grote Clubactie", reden genoeg om hem even extra in het zonnetje te zetten.

Tijn woont In Wijchen (Boterbloemstraat), is 8 jaar en is een speler van de F2. Hij zit in groep 5 van de Viersprong en zijn grootste hobby is voetballen. Daar kan hij eigenlijk geen genoeg van krijgen Samen met Prins Carnaval mocht hij de aftrap verrichten en was eigenlijk een van de weinige AWC-ers die die dag scoorde.
Hij vond de hele dag geweldig, het kon niet op. Als hij een moment moest kiezen die dag dan vond hij vooral het mogen kijken vanuit de dug-out het leukst.
Hij kreeg een vaantje en een gesigneerde bal en hij heeft een super dag achter de rug. Maar eigenlijk was de hele dag een super leuke ervaring voor hem.


06-12-2015:

Pupil van de Week:

Deze week was het de week van Kevin van Thiel.
Kevin woont in Alverna en zit in groep 7 van de Antoniusschool.
Het is zijn eerste seizoen bij AWC en is een van de middenvelders van de E1. De trainers van de E1 (Jan en Marie) vindt hij de aardigste personen.
Hij heeft hele leuke herinneringen aan een gescoorde penalty voor zijn team.

Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Klaasen.
Hij zag vandaag AWC met 2-1 winnen van Orion uit Nijmegen waarbij Wiebe Veltmaat volgens hem de beste speler van de wedstrijd was.

Leuk was het ook dat hij na de aftrap de keeper van Orion op het verkeerde been zette en kon scoren.

Na afloop kreeg hij nog een vaantje en een bal en het was een hele leuke dag, vooral omdat AWC weer punten pakte.


Pupil van de week

Bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt een speler uit de E-jeugd uitgenodigd om pupil van de week te zijn. Deze wordt geloot uit alle tweede jaars E. Deze speler is dan bij de wedstrijdbespreking aanwezig, doet de warming-up mee, loopt samen met de scheidsrechter het veld op, verricht de aftrap van de wedstrijd en mag deze wedstrijd vanuit de dug-out blijven volgen.

15-11-2015:

Pupil van de Week:


Ruben Peters, de pupil van de week, zag vandaag AWC 1 helaas  op eigen terrein verliezen van Bemmel.
Hij heeft de voorbereiding meegemaakt, de bespreking met de trainer en mocht de aftrap verrichten en hij krulde de bal keurig om de keeper van Bemmel heen.

Ruben is 10 jaar woont in Wijchen en is al vier jaar lid van AWC. Hij is de rechtsvoor van de E4.

De aardigste persoon van AWC is volgens hem Mart Scholten. Hij heeft leuke herinneringen aan het kampioenschap dat ze hebben behaald.

Zijn favoriete voetbalclub is Real Madrid en Ronaldo vindt hij de beste speler.

Naast het voetballen speelt hij graag spelletje op de spelcomputer.

Jip Okusare was volgens hem de beste speler van AWC en het was jammer dat AWC heeft verloren. Na afloop kreeg hij een bal en een vaantje en hij vond het erg leuk.


18-10-2015:

Pupil van de Week.

Tijdens de thuiswedstrijd van AWC tegen Rood-Wit uit Groesbeek was Vince Leenders de Pupil van de Week.

Vince mocht de voorbereiding meemaken, de warming-up en heeft de aftrap van die wedstrijd mogen verrichten.

Vince is 9 jaar, woont in de Saltshof en zit in groep 7a van de Paschalis school. Hij is al 5 jaar lidd van AWC en speelt op dit moment in de E1, waar hij centraal achterin speelt. Hij vindt Wilma de aardigste persoon van AWC en hij heeft erg leuke herinneringen aan het vorig jaar gehouden jeugdkamp.

Zijn favoriete club is AWC en Wiebe Veltmaat is van die club zijn favoriete speler.

Naast het voetbal springt hij ook regelmatig op een trampoline. Hij zag vandaag AWC met 9-3 winnen van Rood-Wit uit Groesbeek en van die overwinning heeft hij erg genoten. De beste speler van die dag was in zijn ogen Jip (Ukusare).

Hij vond het leuk de aftrap te mogen doen en hij kreeg na afloop nog een bal met de handtekening van alle spelers en een vaantje van AWC.


 

04-10-2015:

PUPIL van de WEEK

De week was Rick van der Lugt de Pupil van de Week.
Rick is 10 jaar oud, woont in Wijchen en zit in groep 7 van "De Viersprong". Hij is al 3 jaar lid van AWC en is de spits van de E5.
Jasper is de aardigste persoon van AWC. Hij heeft veel plezier beleefd aan al de gewonnen wedstrijden met zijn teams. Zijn favoriete club is NEC en zijn favoriete speler is Messi. Naast het voetbal tennist hij ook.

Vandaag zag hij AWC met 2-1 winnen van Heino, waarbij Jorrit Giesbers de man van de wedstrijd was, maar hij vond ze allemaal goed. Leuk was het om met de scheidsrechters en de spelers het veld op te lopen en om na afloop enkele leuke herinneringen mee naar huis te mogen nemen.

Hij wenst AWC verder veel succes met de komende wedstrijden.


06-09-2015:

Sofie Koolen de "Pupil van de Week"

Tijdens de eerste competitiewedstrijd van AWC in het seizoen 2015-2016 was Sofie Koolen de "Pupil van de Week".

Zij heeft de voorbespreking meegemaakt, de warming-up en zij mocht de aftrap verrichten.

Sofie is 10 jaar, woont in Wijchen en zij zit in groep 7 van "De Speelhoeve". Zij is al 5 jaar lid van AWC en zij is de rechts/linksachter van de E1.

Annie (de terreinmeester) vindt zij de aardigste persoon van AWC. Haar favoriete club is Real Madrid en Sergio Ramos is haar favoriete speler. Haar hobby (hoe kan het ook anders) is voetbal.

Zij heeft nog een fijne herinnering aan het kampioenschap dat ze behaalde toen zij voor de F6 uitkwam.

Zij zag vandaag AWC met 6-0 winnen van AFC Arnhem en Hesdy Stuart was die dag in haar ogen de beste speler.

Het leukste moment voor haar vandaag was het verrichten van de aftrap, de keeper omzeilen een fraai doelpunt scoren. Na afloop ontvang zij uit handen van een van de leiders van AWC1 een gesigneerde bal en een vaantje en met een glimlach op haar gezicht ging ze tevreden naar huis.