Pupil van de week

03-12-2017:

Pupil van de Week

19-11-2017

 Pupil van de Week

De afgelopen zondag (19 november 2017) was Derk Venema de Pupil van de Week.
Derk heeft de voorbereiding met het team van trainer Camiel Jager mogen meemaken en heeft samen met Prins Carnaval (Ruud van Swam) de aftrap mogen verrichten voor de stadsderby van AWC 1 tegen Alverna

Derk woont in Wijchen, is 10 jaar en zit in groep 7 van "De Trinoom". Hij is al vier jaar lid van AWC en is op iedere plek inzetbaar in het team JO11-2.

Patrice de Haan vindt hij de aardigste persoon van AWC en hij heeft nog hele goede herinneringen aan het jeugdkamp.

Feyenoord is zijn favoriete club en Neijmar is zijn favoriete speler. Naast het voetballen speelt hij ook graag spelletjes (gamen) op zijn playstation.

Derk zag vandaag AWC met 3-2 winnen van de "buren" in een vol sportpark. Sara Kizir was in zijn ogen de man van de wedstrijd.Het was een spannende en erg leuke wedstrijd. Ook de sfeer rond het veld en de voorbereidingen vond hij erg leuk.

Na afloop van de wedstrijd kreeg Derk een door alle spelers gesigneerde bal en een vaantje. Het was een leuke dag met een leuke wedstrijd en met de volle winst voor AWC.


Pupil van de week

Bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt een speler uit de JO11 jeugd uitgenodigd om pupil van de week te zijn. Deze wordt geloot uit alle tweede jaars van de JO11. Deze speler is dan bij de wedstrijdbespreking aanwezig, doet de warming-up mee, loopt samen met de scheidsrechter het veld op, verricht de aftrap van de wedstrijd en mag deze wedstrijd vanuit de dug-out blijven volgen.

08-10-2017:

PUPIL VAN DE WEEK 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Op zondag 8 oktober was Douwe van de Pol de Pupil van de Week. Douwe heeft de voorbereiding met het team van trainer Camiel Jager mogen meemaken en heeft de aftrap mogen verrichten voor de wedstrijd van AWC 1 tegen Brabantia.

Douwe woont in Wijchen, is 10 jaar en zit in groep 7 van "De Speelhoeve". Hij is al vier jaar lid van AWC en is de centrale man achterin van het team JO11-1.

Sven Beers vindt hij de aardigste persoon van AWC en hij heeft goede herinneringen aan het behaalde kampioenschap het afgelopen seizoen.

Hij is een grote fan van Real Madrid en Ronaldo vindt hij de beste speler. Naast voetballen speelt hij ook graag buiten met andere vriendjes.

Douwe zag vandaag AWC met 3-0 winnen van Brabantia uit Eindhoven en daarbij vond hij dat Youri Hubers de beste speler was.

Na afloop van de wedstrijd kreeg hij een door alle spelers gesigneerde bal en een vaantje. Het was een leuke dag met een leuke wedstrijd en met de volle winst voor AWC.