Evenementen

Op zaterdag 7 juli 2018 vindt het Voetbalfestival in Utrecht plaats. Hier wordt de finale van de FIFA E-Talents Cup plaats. Namens AWC nemen twee duo's deel aan dit toernooi. Jens en Stan Vermeeren doen mee, net als Kenny Derks en Jim Toonen.

Op het Voetbalfestival nemen zij het op tegen vele andere Nederlandse clubs, die ook een dergelijk FIFA-toernooi hebben georganiseerd. Dit festival wordt georganiseerd door FOX Sports en de Eredivisie en de gehele dag zullen veel activiteiten georganiseerd worden, alles met voetbal uiteraard.

Jens, Stan, Kenny en Jim hopen namens AWC de E-Talents Cup te winnen en kunnen daarvoor alle support gebruiken. Kaarten voor het Voetbalfestival zijn verkrijgbaar voor 15 euro per stuk. Daarvoor ben je de hele dag verzekerd van veel voetbalplezier. Kaarten kun je bestellen op voetbalfestival.nl.


14-05-2018: 

REIS MEE MET AWC

Na de 4-0 nederlaag thuis tegen DOSKO krijgt AWC aanstaande zondag weer een kans om kampioen te worden, waarmee ze rechtstreeks promoveren naar de Hoofdklasse.

Zondag 20 mei a.s. speelt AWC uit tegen Rood-Wit uit Sint Willebrord en jij kunt daarbij zijn.

Alle supporters van AWC krijgen de kans om met het 1e team mee te reizen naar deze uitwedstrijd.

Je kunt je inschrijven voor deze busreis tegen een gereduceerd tarief.

De prijs is € 10,00 per persoon voor een retourtje en voor die prijs krijg je ook nog eens twee consumpties, Betalen doe je bij het instappen. De bussen vertrekken a.s. zondag om 12:30 uur van het parkeerterrein van AWC

Klik hier en schrijf je direct in..

PS: Toegang tot het sportpark van Rood-Wit in Sint Willebrord dien je zelf te betalen.


Evenementen:

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren, plannen, uitvoeren en exploiteren van acties en evenementen goedgekeurd door het bestuur. Tevens biedt de commissie ondersteuning aan andere commissies bij het organiseren van evenementen.

De commissie functioneert onder de directe verantwoordelijkheid van het bestuurslid Vrijwilligerszaken.

De evenementencommissie bestaat uit de volgende leden:
Jos Tittse
Peter Ament
Marco Hendriks
Tim Giesbers
Laurens Loenen
Harrie Jansen
Willy Derks

Contact met de evenementencommissie via email: evenementen@awcwijchen.nl
of 06-27377649 (Jos Tittse)