Evenementen

16-02-2018: FIFA-TOERNOOI

In een volle kantine werd het jaarlijkse FIFA-toernooi afgewerkt. Diverse jeugd- en seniorenspelers namen het tegen elkaar op op de Playstation 4. Ondertussen werd ook een toernooi op het veld afgewerkt, de zogeheten Skill Games. Uiteindelijk speelden broers Jens en Stan Vermeeren zich naar de finale, waar Stan het op moest nemen tegen zijn teamgenoten Lucas Schipperheijn en Jens van de Zande. De broers waren echter beter en wisten het toernooi te winnen, waar ze vorig jaar nog verloren in de finale. Op het veld bleek het duo van Sven Bax en Niels Koolen de meeste punten te verzamelen en zij wonnen dat toernooi dus. De vier mogen AWC later vertegenwoordigen tijdens een regionaal (en wellicht landelijk) toernooi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 


 

06-01-2017:

Darttoernooi


Op zaterdag 6 januari heeft de evenementencommissie van s.v. AWC het 4e AWC Darttoernooi georganiseerd.
Met een goed en sterk bezet deelnemersveld zijn de diverse voorrondes gespeeld waarna Marvin Willems de finale mocht spelen tegen Mark Giezen.

Deze finalepartij bleef tot de laatste leg spannend (3-3), waarna Marvin waarschijnlijk de sterkste zenuwen bezat en won met 4-3.

Wesley Bons verdiend een eervolle vermelding (en een kannetje bier van de organisatie) met het gooien van de enige 180- van die avond.


Evenementen:

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren, plannen, uitvoeren en exploiteren van acties en evenementen goedgekeurd door het bestuur. Tevens biedt de commissie ondersteuning aan andere commissies bij het organiseren van evenementen.

De commissie functioneert onder de directe verantwoordelijkheid van het bestuurslid Vrijwilligerszaken.

De evenementencommissie bestaat uit de volgende leden:
Jos Tittse
Peter Ament
Marco Hendriks
Tim Giesbers
Laurens Loenen
Harrie Jansen
Willy Derks

Contact met de evenementencommissie via email: evenementen@awcwijchen.nl
of 06-27377649 (Jos Tittse)