Evenementen

 

Dit zijn de genomineerden voor de speler van het jaar.

Kom 9 juni naar de Pubquiz en volg live wie de speler van het jaar zal worden.


10-05-2017:

Pubquiz:

Welk Team won als laatste de Europa Cup 1? Na een succesvolle 1e editie is dit weer een van de vragen die je kunt verwachten tijdens de 2e editie van de Voetbal Quiz bij s.v. A.W.C op vrijdag 9 Juni.

Deze Voetbal Quiz is voornamelijk bedoeld voor de Senioren van s.v. A.W.C. Hieronder verstaan wij de spelers en begeleiders van AWC 1 t/m 11, Recreanten, Dames 1 en Zaalvoetbal 1. Uiteraard zijn ook van harte welkom de senioren kaderleden, business club en het bestuur.

De winnaars van de Voetbal Quiz zullen bedeeld worden met goed gevulde prijzen en eeuwige roem uiteraard. Tijdens deze avond zullen ook de welbekende Gala prijzen Elftal & Speler van het jaar uitgedeeld gaan worden. Het Elftal van het jaar zal wederom een warm en koud buffet bij de Markies voor het gehele team als prijs ontvangen. Uiteraard zal ook de kwalificatiewedstrijd van onze Oranje helden tegen Luxemburg live worden uitgezonden in onze kantine.
Genoeg redenen om erbij te zijn deze avond dus!!


7 X 7 Toernooi

Voor hen die er tijdens het 7X7 toernooi niet bij konden zijn het het geweldige promo filmpje van dat beregezellige toernooi. Met dank aan Ruud van Swam.

 


Evenementen:

Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren, plannen, uitvoeren en exploiteren van acties en evenementen goedgekeurd door het bestuur. Tevens biedt de commissie ondersteuning aan andere commissies bij het organiseren van evenementen.

De commissie functioneert onder de directe verantwoordelijkheid van het bestuurslid Vrijwilligerszaken.

De evenementencommissie bestaat uit de volgende leden:
Jos Tittse
Peter Ament
Marco Hendriks
Frank de Haan
Tim Giesbers
Laurens Loenen
Harrie Jansen

Contact met de evenementencommissie via email: evenementen@awcwijchen.nl
of 06-27377649 (Jos Tittse)