Bestuur

Voorzitter:


Erick Loermans  is algemeen voorzitter van onze vereniging. 

U kunt Erick bereiken via voorzitter@awcwijchen.nl 

 

 

 

 

 


Algemeen secretaris

Fred Thannhauser: 

Na allerlei omzwervingen binnen de jeugdafdeling (zoals vader van voetballende zonen, jeugdleider en voorzitter van de jeugd - en Technische commissie) is Fred al jaren lid van het Bestuur. Vele jaren als bestuurslid Technische Zaken en ben nu algemeen secretaris.

Daarnaast is hij clubscheidsrechter en ook voor allerlei hand- en spandiensten kun je Fred benaderen.
Hij is bereikbaar onder nummer 06-18764875 en per mail: secretaris@awcwijchen.nl


Penningmeester:


Micky Hummeling is verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen binnen de vereniging. Als voetbalvader en cijferaar is hij in staat om 2 hobby’s te combineren.

U kunt Micky bereiken via: penningmeester@awcwijchen.nl 

 

 

 


Algemene zaken:

Vacant


 

Bestuurslid voetbaltechnische zaken:

Guus van Schijndel

Na een actieve loopbaan als voetballer langs mooie clubs als BSC Roosendaal (pupillen), Wilhelmina Den Bosch (pupillen t/m 1ste team), Willem II Tilburg (2e team), NAC Breda (1ste team), Leones (1ste team) en AWC (1ste team) is Guus in 2003 begonnen als coördinator bij AWC F-pupillen toen zijn zoon Laurens bij AWC ging voetballen. Vanaf 2008 is hij Coördinator van alle pupillen geweest, van de mini’s t/m de D-pupillen.
In november 2015 werd hij benoemd tot bestuurslid voetbalzaken. In deze nieuwe rol wil hij de condities scheppen waarbij ‘de voetbaldieren’ (alle trainers en coaches van AWC 1 t/m onze mini’s) de ambities kunnen realiseren die in het pas aangenomen nieuwe club- en voetbalplan staan beschreven. Hij hoopt met dit plan nieuwe energie in de club te kunnen mobiliseren zodat meer mensen zich gaan inzetten bij allerlei taken en initiatieven waarbij het nieuwe s.v. AWC kiest voor kwaliteit en waar voetbal centraal staat. Want trainers/coaches maken spelers beter. Betere spelers maken een team beter. En betere teams maken een club beter! Guus is bereikbaar via voetbalzaken@awcwijchen.nl.


Bestuurslid Commerciële zaken:

VACANT


Bestuurslid Vrijwilligersbeleid:

Harrie Jansen

Sinds zijn zoon Fabio is gaan voetballen bij AWC in 2002 is Harrie betrokken bij deze mooie vereniging. Ik heb me in die tijd vooral ingezet als leider van de diverse teams van hem. Thans beheert hij met anderen de website en hij is sinds kort als bestuurslid verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid. Het beheren van de website en communicatie in brede zin (Facebook, Nieuwsbrief Twitter en de AWC-app) blijft hij belangrijk vinden.
Harrie is bereikbaar via webbeheer@awcwijchen.nl