Grote clubactie 2018

14-09-2018

De grote clubactie gaat weer van start!!


Op zaterdag 15 september a.s. gaat de 46e editie van de grote clubactie weer van start. Een lot kost € 3,- van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. 

AWC heeft vorig jaar € 4.700 opgehaald. Een enorm succes !!! De opbrengst is naar de Technische Commissie gegaan die daarvan oa hebben gekocht: Doeltjes voor de mini’s, nieuwe trainingsballen, trainingsmateriaal voor de keepers en spelmateriaal voor het jeugdhonk.
Ook dit jaar gaat de opbrengst naar de Technische Commissie die daar een goede besteding voor zullen vinden ten gunste van het voetbal.

Voor dit jaar willen we de opbrengst graag weer over de € 4.500 brengen. Dat moet lukken.

AWC telt meer dan 1.000 leden, dus met ieder 2 loten te verkopen is dit doel al bereikt. Hiervoor zetten we in:

Directe loten verkoop,
Verkoopboekjes,
Online verkopen (middels deze link) https://clubactie.nl/actie/SportverenigingAWC
SUPERLOT

Wat willen we met de opbrengst gaan doen?

Zoals gezegd gaat de opbrengst naar de Technische Commissie. Jaarlijks worden hier met name extra materialen voor aangeschaft. Bij AWC gaat het om voetbal en hiervoor moet je met goede materialen kunnen werken. Door het intensieve gebruik van de materialen is het noodzakelijk dat deze tijdig vervangen kunnen worden. Naast het budget uit de begroting is de bijdrage vanuit de grote clubactie een mooie bijvangst.

Levert de inspanning van de verkopers ook iets op?

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Ook AWC doet iets, net als vorig jaar gaan we elke goede verkoop belonen. Concreet betekent dit dat, bij een verkoop van 5 loten of meer, AWC een bijdrage van € 0,50 per verkocht lot uitkeert aan de verkoper. 10 loten is dus al direct € 5,- Naast de bijdrage die je van AWC ontvangt krijg je bij elke verkoop van 20 loten een gratis* entree kaartje voor een dagje uit en ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. 

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.

Kortom; voldoende reden om je extra in te zetten!

In de kantine, achter de bar, vind je weer een box waarin je de boekjes kunt gooien. Zorg er voor dat alles goed en duidelijk is ingevuld. Dus team, naam van de verkoper en natuurlijk naam en adresgegevens van de koper. Daarnaast hangt in de kantine een meetlat zodat je kunt zien hoe de verkoop zich vordert. Naast de directe verkoop is er dus ook dit jaar weer een mogelijkheid om online loten te verkopen. Kijk op de AWC website voor een korte handleiding. Binnenkort ontvangen alle leden een mail vanuit hendriksmarco71@gmail.com over de grote clubactie en de online verkoop. Stuur je vrienden en familie deze mail door en vraag om deel te nemen aan de actie.  


NIEUW SUPERLOT!

Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!.

Interesse in 1 of meer Superloten stuur een e-mail naar: hendriksmarco71@gmail.com

 De Grote clubactie loopt van 16 september tot 22 november 2018 voor de verkoop online en de machtigingen. De contante verkoop van loten loopt door tot uiterlijk 11 december.

Op 12 december 2018 is de trekking. Uitbetaling aan de leden vindt in februari 2019 plaats (datum nog vast te stellen),

Veel succes en op naar de € 5.000 grens!!


Menu

Hoofdsponsoren