Grote clubactie 2017

Afbeeldingsresultaat voor grote clubactie

 
 
 
 
 
 
 
 

 De grote clubactie gaat weer van start!


De 45e editie van de grote clubactie gaat weer van start. Ruim 6.000 verenigingen doen hier jaarlijks aan mee. De opbrengst per vereniging is ongeveer € 1.400,-.

AWC heeft vorig jaar € 4.050, - opgehaald. Een enorm succes !!! De opbrengst is naar de Technische Commissie gegaan die daarvan onder meer hebben gekocht: pupillendoeltjes, materialen voor keeperstrainingen, scheidsrechterstenues, voetbalnetten en medailles voor de mini-F. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar de Technische Commissie die daar een goede besteding voor zullen vinden ten gunste van het voetbal.

Voor dit jaar willen we de opbrengst graag weer over de € 4.000, - brengen. Dat moet lukken. AWC telt 1.000 leden, dus met ieder 2 loten te verkopen is dit doel al bereikt. Hiervoor zetten we de directe lotenverkoop, de verkoopboekjes en de online verkoop in. Het online verkopen vormt tot nu toe een klein deel van de verkoop, maar is verreweg het meest eenvoudig en vraagt de minste tijd. Je gebruikt namelijk jouw netwerk! Wij hopen en denken dat het online verkopen in de toekomst een sneeuwbaleffect heeft, waarbij een kleine inzet (inzetten van je contacten op mail en sociale media) een hoge opbrengst voor AWC kan betekenen. Het is dus nog relatief nieuw voor ons, maar hopen dat dit uiteindelijk een groot succes gaat worden. Kijk hiervoor op de volgende website: https://clubactie.nl/actie/sportverenigingAWC.

Wat willen we met de opbrengst gaan doen? Zoals gezegd gaat de opbrengst naar de Technische Commissie. Jaarlijks worden hier met name extra materialen aangeschaft. Bij AWC gaat het om voetbal en hiervoor moet je met goede materialen kunnen werken. Door het intensieve gebruik van de materialen is het noodzakelijk dat deze tijdig vervangen kunnen worden. Naast het budget uit de begroting is de bijdrage vanuit de grote clubactie een mooie bijvangst.

Levert de inspanning van de verkopers ook iets op? Voor de lotenverkopers is er ook dit jaar weer iets te verdienen. Naast de eervolle vermelding op de nieuwjaarsreceptie ontvangt ieder verkopend jeugdlid een deel van de eigen opbrengst terug. Net als vorig jaar gaan we elke goede verkoop belonen. Concreet betekent dit dat, bij een verkoop van 5 loten of meer, AWC een bijdrage van € 0,50 per verkocht lot uitkeert aan de verkoper. 10 loten is dus al direct € 5,-. Naast de bijdrage die je van AWC ontvangt kun je bij elke verkoop van 20 loten een gratis pretparkkaartje en € 10, - shoptegoed bij sportboxx.com verdienen.

Kortom; voldoende reden om je extra in te zetten!

In de kantine, achter de bar, vind je weer een box waarin je de boekjes kunt gooien. Zorg er voor dat alles goed en duidelijk is ingevuld. Dus team, naam van de verkoper en natuurlijk naam en adresgegevens van de koper. Daarnaast hangt in de kantine een meetlat zodat je kunt zien hoe de verkoop zich vordert.

Naast de directe verkoop is er dus ook dit jaar weer een mogelijkheid om online loten te verkopen. Kijk op de AWC-website voor een korte handleiding. Binnenkort ontvangen alle leden een mail vanuit hendriksmarco71@gmail.com over de grote clubactie en de online verkoop. Stuur je vrienden en familie deze mail door en vraag om deel te nemen aan de actie.

De actie loopt van 16 september tot 23 november 2017 voor de verkoop online en de machtigingen. De contante verkoop van loten loopt door tot uiterlijk 12 december. Op 13 december is de trekking. Uitbetaling aan de leden vindt in januari plaats (datum nog vast te stellen).

Veel succes en op naar de € 4.000 grens!

 

Hoofdsponsoren